Ο Ερμής Καναλίου επικράτησε με 2-0 του ΑΟ ΡΙΑ

Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο Ερμής Καναλίου καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του ΑΟ ΡΙΑ.

Στο αγωνιστικό κόμματο  οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στις αρχές του ημιχρόνου, χωρίς όμως ιδιαίτερες φάσεις και από τις δυο πλευρές  μέχρι το 26ο λεπτό που ο Αρβανίτης ανοίγει το σκορ υπέρ των γηπεδούχων και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι δε μπορούν αν αντιδράσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. ΡΙΑ έψαχνε την ισοφάριση αλλά στο 70ο  λεπτό έμεινε με δέκα παίχτες μετά από υπόδειξη του διαιτητή του αγώνα κ. Μπαίλη για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λαοπόδη Β. σε φάουλ που έκανε στον Τσιάπη.  Με αριθμητικό πλέον πλεονέκτημα ο Ερμής Καναλίου πέτυχε ένα ακόμη γκολ  στο 82ο λεπτό με τον  Συγκούνα που μόλις είχε αντικαταστήσει τον σκόρερ του πρώτου διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του σημερινού αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΑΪΛΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΓΚΟΡΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΒΕΡΜΠΗΣ), ΚΩΣΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΤΣΙΑΠΗΣ, ΓΛΑΡΟΣ(ΜΟΥΚΑΝΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΑΒΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ(ΣΥΓΚΟΥΝΑΣ).

Α.Ο. ΡΙΑ: ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΜΠΕΪΝΤΑΡΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΛΑΟΠΟΔΗΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ(ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ(ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ), ΝΤΙΛΟΣ, ΛΑΟΠΟΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ(KACAJ).

Βασίλης Κούρκουλας