Έσωσε την παρτίδα στο 90′ ο Θρίαμβος

Για άλλη μια φορά ο Θρίαμβος Λούρου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δείχνοντας όμως ότι έχει τα πνευμόνια να ανατρέψει τα δεδομένα κατάφερε να ισοφαρίσει και λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη στην εκπνοή. 2-2 τελικό σκορ στην Πάλαιρο ανάμεσα σε ΑΟ Πλαγιάς και Θρίαμβο Λούρου, με τους γηπεδούχους να έχουν τη νίκη στο χέρι καθώς προηγούνταν με 2-0 μέχρι το 85′.

Ο ΑΟ Πλαγιάς προηγήθηκε στο 32′, όταν ο Καταγής Π. εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας στην περιοχή τον Καταγή Χ. και αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η Πλαγιά πήρε προβάδισμα δύο γκολ, όταν ο Μωραΐτης Β. από δεξιά, μετά από προσωπική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, σέντραρε βρίσκοντας στην περιοχή τον Καταγή Χ. ο οποίος πλάσαρε για το 2-0, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Όλα έδειχναν πως το ματς θα τελειώσει έτσι, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη. Στο 86’΄ο Γκολάκου βρέθηκε στην περιοχή της Πλαγιάς και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καταγή για το 2-1. Τρία λεπτά μετά, στο 89′ και πάλι ο Γκολάκου στην περιοχή της Πλαγιάς, αυτή τη φορά μετά απο σέντρα θα κάνει σουτ στην κίνηση φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Λίγο έλειψε για τον Θρίαμβο Λούρου να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει μια απίστευτη νίκη στο 94′ όταν και πάλι ο Γκολάκου δοκίμασε σουτ από τη γραμμή της περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Πλαγιάς.

ΑΟ Πλαγιάς (Καταγής Σ.)
ΚαταγήςΓ, Κοκόλης, Μαχαλιώτης Β. (70′ ΜωραΐτηςΓ.)Βερύκιος, ΚοκόληςΣ, ΜαχαλιώτηςΑ, Μωραΐτης Ι, ΚαταγήςΠ, ΚαταγήςΧ(75′ Σταμουλάκης), Μωραΐτης Β, Παξινός

Θρίαμβος Λούρου (Γκαρτζονίκας Β.)
Μήτσιος, Τζιάκος(70′ Γκολάκου), Δήμας X, Σάκκος, Κοντογιώργος, Δήμας Θ, Ντόντης, Ναστούλης, Ζακκας, Κόκκαλης, Κολιός.

Αλέξης Πανταζής