Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, 5-1 τον Αετό Αγιάς

Άνετη επικράτηση και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο οποίος επιβλήθηκε με 5-1 του Αετού Αγιάς.

Παρουσία λιγοστών θεατών οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους να καθαρίσουν όσο γίνεται νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση.

Στόχος που επιτεύχθηκε από το πρώτο ημίχρονο, αφού εκτός των αρκετών χαμένων ευκαιριών που είχαν, κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερις φορές, με γκολ που πέτυχαν οι Τσιάπη (24΄), Σιώτης (35΄, 43΄), και Βασίλας (38΄).

Ο Αετός Αγιάς μείωσε σε 4-1 στο 75΄ με γκολ που πέτυχε ο Ντάλλας Σ., και στο 76΄ ο Βασίλας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Στο 90΄ πλασέ του Σιώτη στο οριζόντιο δοκάρι του Λένη.

Διαιτητής: Πάτσης

Βοηθοί: Ντόμαρης-Ζώτος

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Βαρέλης, Κορέσσι, Στούπας, Αντωνιάδης, Παπαρούνης, Γατσέλος, Καραγκούνης (68΄Μάγγος), Σαραντάρης, Σιώτης, Βασίλας, Τσιάπη.

Αετός Αγιάς (Αλέκος Βάσι-Χρυσόστομος Κύργιος): Λένης, Μυρισκλάβος, Γαβριήλ, Σκάρπος Σ. (46΄Λιάλιας), Αθανασίου, Ντάλλας Δ., Τζελαντίνι, Σκάρπος Χ. (68΄Σερίφης), Βαρτζιώτης, Λιάλιος, Γκογκοζώτος (46΄Ντάλλας Σ.).