Εθνικός Φιλιππιάδας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-0: Ξέσπασε και ανάσανε!

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και με το επιβλητικό 3-0 ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε βαθιά ανάσα επιστρέφοντας στις νίκες.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι επιβλήθηκαν με 3-0, ένα αποτέλεσμα που τους δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο 7΄ ανατροπή του Μιχάλη από τον Σκέντο και ο κ. Κολυτάς δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Αχιλλέα. Το εκτέλεσε ο Μιχάλης ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο 25΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό για το 2-0 όταν σουτ του Μιχάλη αποκρούει με τα πόδια ο Μπαϊμάκης η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και κόρνερ.

Στο 26΄ κόρνερ του Μπαστάνη κεφαλιά του Άτσκα και 2-0 για τον Εθνικό.

Στο 48΄ ανατροπή του Ντανάι από τον Λαΐο αλλά ο κ. Κολυτάς δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, και έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι.

Στο 66΄ πάσα του Μιχάλη στον Μπαλογιάννη και ο τελευταίος με πλασέ  από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 90΄ πλασέ του Μιχάλη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μπαϊμάκη.

Διαιτητής: Κολυτάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Βλάσσης-Μίχος (Κέρκυρας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς (68’ Παπακίτσος), Βραχνός, Τσουλιάης, Μπαστάνης (75’ Τσιφλίδης), Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης (82’ Κορρέση), Μιχάλης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Καμπερίδης): Μπαϊμάκης, Λαζαρίδης, Τουλκερίδης, Παπαδόπουλος, Σκέντος, Πετρουζέλης, Φωκαΐδης (64’ Καραμανώλας), Δημηνάς (46’ Σιδηρόπουλος), Λάιος, Νάκας (70’ Ζωβλήκας), Καμπερίδης