Κόλλησαν στο 0-0 Εθνικός Φιλιππιάδας και Δόξα Κρανούλας

Εθνικός και Δόξα Κρανούλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Φιλιππιάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σε ένα κακό παιχνίδι στο οποίο οι καλές φάσεις μετρήθηκαν στα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική αφού όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απογοητεύτηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν με τις δύο ομάδες να έχουν κακή απόδοση και τις ευκαιρίες να είναι μόνο τρείς δύο πλευράς γηπεδούχων και μια από την Κρανούλα.

Οι δύο ευκαιρίες που έγιναν στο παιχνίδι ήταν για την Φιλιππιάδα και συγκεκριμένα στο 10′ με τον Μανιώτη να κάνει το φάουλ, ο Ντανάι έπιασε την κεφαλιά και ο Αρχοντάκης απέκρουσε σωτήρια, ενώ στο στο 69′ με τον Ντανάι να κάνει την πάσα στο Λάππα αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Αρχοντάκη έκανε το σουτ όμως ο  πορτιέρε της Δόξας απέκρουσε σωτήρια.

Η Κρανούλα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς στο 94’ όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε πλάγιο, πήρε την κεφαλιά ο Μιχάλης η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσουμάνης με κεφαλιά την έστειλε άουτ.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Βαρέλης, Αντωνιάδης, Χρήστου, Δημουλάς, Ντούσκας, Ντανάι, Λάππας, Παπαρούνης, Παπακίτσις (46’ Μάγγος), Μανιώτης, Τσιάπη (73’ Τσιφλίδης).

Δόξα Κρανούλας (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Ζδράβος, Πάσχος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Νιτσιάκος, Τσουμάνης, Τσιέπας (83’ Μιχάλης), Γκέγκα (88’ Μαρμούτας), Νάσιος (72’ Παρχαρίδης), Χριστακόπουλος (63’ Παππάς).