Εθνικός Φιλιππιάδας: «Συμμετοχή της ακαδημίας μας στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. στα Ιωάννινα»

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 720 παιδιών και 1200 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, η πέμπτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ Α.Ε.

1

Στο φεστιβάλ που αφορούσε στην ευρύτερη περιοχή των νομών Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αγρινίου, έδωσαν δυναμικό παρόν 9 ακαδημίες: Θύελλα Ελεούσας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Άρτας, Λαδοχωρίου ΠΑΣ Ηγουμενίτσας, Όλυμπος Κέρκυρας, ΑΟ Ν. Τηλυκράτης 2014 Λευκάδος, Αμβρακικός Βόνιτσας Αιτ/νίας, ΑΕ Πρεβέζης και ΠΑΣ Ελπίδες Αγρινίου. Επίσης, στο φεστιβάλ έδωσε το παρόν και συμμετείχε με ομάδα το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ Α.Ε., η ακαδημία μας συμμετείχε στη μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού με 61 αθλητές και 80 συνοδούς.

2

Όλες οι δραστηριότητες, στο πλαίσιο των φεστιβάλ, προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο τις Αξίες: Ευ αγωνίζεσθαι,  Σεβασμό, Αφοσίωση και Ομαδικότητα. Οι μικροί αθλητές μας, συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

3

Στο φεστιβάλ των Ιωαννίνων συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά.

Μέσα από τη συμμετοχή μας σε διάφορες αθλητικές δράσεις, ενώνουμε τις δυνάμεις μας:

  • Βελτιώνουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στην ακαδημία μας.
  • Δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς με τα παιδιά και τους γονείς γιατί………

 

…….. όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.