Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στο πρώτο φιλικό ο Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0 την ΑΕ Καμπής

0

Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού έδωσαν σήμερα ο Εθνικός Φιλιππιάδας και ΑΕ Καμπής, το οποίο και βρήκε νικητή τον πρώτο με 2-0.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για το αγωνιστικό υλικό που διαθέτουν καθώς και να δοκιμάσουν πράγματα που έχουν δουλευτεί έως τώρα στην περίοδο της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Εθνικού είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ από την άλλη η νεανική ομάδα της ΑΕ Καμπής έδειξε σε καλή κατάσταση με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πιέζουν αρκετά τους αντιπάλους τους δείχνοντας πως η ομάδα τους διαθέτει υλικό ποιοτικό και αρκετά ανταγωνιστικό για την κατηγορία.

Στο 34΄ σουτ του Τσιάπη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Λαΐνας με κεφαλιά  έκανε το 1-0 για τον Εθνικό. Στο 78΄ ο Ντανάι με το σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Γάτσιος-Αναγνωστάκης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Λάππας): Μολώνης, Ντανάι, Αποστόλου, Δημουλάς, Μαλλάτος, Τσιφλίδης, Παπακίτσος, Μανιώτης, Λαΐνας, Βασίλας, Τσιάπη.

Έπαιξαν και οι: Κορέσσι, Λάππας, Καρπούζος, Στούπας, Σαραντάρης, Χρήστου, Κακιώνης.

ΑΕ Καμπής (Παλιάτσος-Μάζης): Σταμούλης, Στεργίου, Μαγγιώρος Α., Λάκκας Β., Μπέτσας, Καρράς, Βλάρας, Μπεζεβέγκης, Μουστακλής, Μαγγιώρος Ι., Κωλέτσος.

Έπαιξαν και οι: Παππάς, Μαγγίνας, Καραπάνος, Καρατζάς, Παπαλέξης, Λάκκας Ξ., Στούπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ