Έμειναν στο μηδέν Εθνικός Φιλιππιάδας και Πανλευκάδιος

Εθνικός Φιλιππιάδας και Πανλευκάδιος δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στους Κωστακιούς Άρτας.

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι σήμερα στους Κωστακιούς Άρτας, Εθνικός Φιλιππιάδας και Πανλευκάδιος έμειναν στο 0-0, με τους δύο προπονητές, Γιώργο Γιάννο και Γιώργο Κατηφόρη να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι «κυανόλευκοι» παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με βασικούς, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πανλευκάδιος, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο Γιώργος Γιάννος και ο Γιώργος Κατηφόρης ήθελαν να κρατήσουν τις ομάδες τους σε αγωνιστικό ρυθμό και τα κατάφεραν. Έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και είδαν τις ομάδες τους να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Διαιτητής: Νίκου

Βοηθοί: Κούσουλας-Τριάντης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Χρηστογιάννης, Τόλας, Δημουλάς, Μαλλάτος, Άτσκα, Λάππας, Μανιώτης, Ντανάι, Καταγής, Καρίπογλου.

Έπαιξαν και οι: Λέντζος, Ζώης, Τσουλάης, Κουμπής, Βραχνός, Πόρος, Βέλεγκας, Μπόταρης, Ζαρκαδούλας.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Μπάμπης, Κοκκόλης Χ.Σ., Τουλκερίδης, Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Μπρούβας, Δημουλιάς, Κολοβός, Μοράλες, Κοκκόλης Χ.Ζ.

Έπαιξαν και οι: Γουριώτης, Κούτσικος, Τσομπάι, Κόκκαλης, Στεριώτης, Κώτσης, Θειακός.