«Καθάρισε» την πρόκριση σε ένα ημίχρονο ο Εθνικός Φιλιππιάδας!

Ο Εθνικός «καθάρισε» την πρόκριση κόντρα στη Θύελλα Σινώπης από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Φιλιππιάδα καθώς πέτυχε πέντε γκολ.

Οι γηπεδούχοι δεν ήθελαν να μπουν σε μπελάδες, μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να επιβληθούν πλήρως πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε 28 λεπτά.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Μιχάλης με πλασέ έπειτα από πάσα του Κολιού.

Στο 28΄ ο Άρης Μιχάλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έκανε το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα πήρε αέρα τριών τερμάτων χάρη σε γκολ του Νίκου Κολιού.

Στο 37΄ ο Νάστος με ατομική προσπάθεια και σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ο Ρακόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παππά έκανε το 5-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 75΄ ο Ιορδανίδης με σουτ έκανε το 5-1 και στο 82΄ ο Μάριος Ραμάι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Τσόγκας-Νάστος

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Χρηστογιάννης, Κίτσιος Γ., Μπεζεβέγκης, Κολιός (81΄ Ραμάι Ε.), Λέντζος (66΄ Πάνου), Νάστος (59΄ Ραμάι Μ.), Παππάς, Ρακόπουλος, Τσιάπι, Μιχάλης (63΄ Κίτσιος Χ.).

Θύελλα Σινώπης (Γιώργος Παπαδόπουλος): Σπυράκος, Χατζηγεωργίου, Καρίπογλου (79΄ Μακροβασιλείου), Λέζος, Παπαδόπουλος, Σταύρακας (56΄ Αηδώνης), Σπυράκος Σ. (74΄ Βασιλειάδης), Ουζούνογλου, Ιορδανίδης, Τουμανίδης.