Εθνικός Φιλιππιάδας και Θεσπρωτός στην Ηπειρωτική αναμέτρηση.

Έτοιμος για μια ακόμα μεγάλη αναμέτρηση ο Εθνικός Φιλιππιάδας που θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό στo στάδιο της Ηγουμενίτσας. Οι  δυο ομάδες προέρχονται από δυο διαφορετικές ισοπαλίες, ο μεν Εθνικός δεν τα κατάφερε στην έδρα του με αντίπαλο τον Αχέρων, ενώ ο Θεσπρωτός έμεινε όρθιος στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει Εθνικό και Θεσπρωτό στη βαθμολογία, με την ομάδα της Φιλιππιάδας να έχει μια ισοπαλία εκεί όπου ο Θεσπρωτός έχει μια ήττα παραπάνω. Το χαρακτηριστικό του Εθνικού φέτος είναι η ατσάλινη άμυνα, καθώς δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, και κάτι τέτοιο αναμένεται να αποτελέσει και το ατού στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Από την άλλη ο Θεσπρωτός που έχει νέο πρόσωπο στον πάγκο τον κ. Παναγιώτη Χατζηπέτρου αναμένεται να εμφανιστεί με διαφορετική ψυχολογία, ανεβασμένη και μετά το επιτυχές αποτέλεσμα στην Άρτα την Τετάρτη. Ένα ενδιαφέρον παιγνίδι που αναμένεται να αποζημιώσει τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στην αναμέτρηση.

Για τον Εθνικό Φιλιππιάδας επιστρέφει ο Γήτας που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν θα είναι στη διάθεση του Ηλία Μαγκάκη ο τιμωρημένος Διαμαντόπουλος όπως και οι τραυματίες Σιδέρης, Παπαβασιλείου, και Φώτης.