Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Λίγες ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής και ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι στη Φιλιππιάδα έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για τις επίσημες φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επιστρέφει στην Γ΄ εθνική μετά από 20 χρόνια και θα δώσει τη δική του «μάχη», στην οποία θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Σίγουρα ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος αφού ο 2ος όμιλος είναι δύσκολος, παρόλα αυτά υπάρχει πίστη πως φέτος θα γίνει κάτι πολύ καλό.
Η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έδειξε ότι έχει ένα δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο, και στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν θετικά.
Ο Νίκος Βέκιος μαζί με τον συνεργάτη του Τάκη Ντούρο έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.
Στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κρατάνε χαμηλούς τόνους και θέλουν μέσα στο γήπεδο να δώσουν απαντήσεις. Από την Δευτέρα (21/9) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.
Κώστας Κολιός