Εύκολα ο ΠΑΣ Αχέρων στην επόμενη φάση.

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΣ Αχέρων στην Πάλαιρο όπου αναμετρήθηκε με τον ΑΟ Πλαγιάς για τη Β’ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Π/Λ.

Κλίμα φιλικού αγώνα επικρατούσε πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Οι φιλοξενούμενοι όπως ήταν επόμενο ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι παρ’ όλες τις αλλαγές στην εντεκάδα, έδειξαν αξιοσημείωτη συνοχή στο πρώτο μέρος, δυσκολεύοντας αρκετά την ομάδα του Καναλακίου, που άνοιξε το σκορ στο 40′. Μέχρι εκείνο το λεπτό, οι προσπάθειες του Αχέροντα σταμάτησαν δυο φορές στα δοκάρια της εστίας του ΑΟ Πλαγιάς και άλλες δύο κατέληξαν άουτ.

To 40ό λεπτό ο Μακρυγιάννης είναι αυτός που βρέθηκε στην περιοχή απέφυγε τους αντιπάλους του και από κοντά έκανε το 0-1.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αχέροντας διπλασίασε τα τέρματά του με τον Τσομπάι να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και να πλασάρει στο 47′,  κσι 4 λεπτά μετά στο 51′ να κάνει το 0-3.
Στο 55′ ο Ομασέρε έκανε το 0-4 με κεφαλιά και το τελικό 0-5 ο Ντέτσικας στο 63′ με κοντινό πλασέ.

Διαιτητής: Μπαΐλης    Βοηθοί: Μπάκος-Πάτσης

ΑΟ Πλαγιάς(Καταγής)
Παξινός, Πετρουλής, Μαχαλιώτης, Κατσαβριάς, Κοκόλης Σ, Καπότης, Κολοκύθας, Μπουρδάρας, Καταγής, Μωραΐτης, Παξινός Α.

ΠΑΣ Αχέρων (Βέκιος)
Τσοβίλης, Κουμπής, Ντέτσικας, Μυρτάι, Παπάς, Omasere, Μάρκος, Κωνσταντίνου, Τσομπάι, Μακρυγιάννης, Λαγός.

Αλέξης Πανταζής