Οι Πρεβεζάνοι Ευαγγέλου και Μπουζούκης από τους Νέους του Παναθηναϊκού, στην προετοιμασία της Α’ ομάδας

Μια ακόμη επιτυχία ζει η ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλόπολις» στην Πρέβεζα.

Ο Πρεβεζάνος αθλητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Μπουζούκης, που ξεκίνησε από την ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλόπολις» στην Πρέβεζα, κλήθηκε να δώσει το παρόν στην «πρώτη» προπόνηση Α΄ ομάδας του τριφυλλιού για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα.

Επίσης στην  «πρώτη» προπόνηση Α΄ ομάδας του τριφυλλιού για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα κλήθηκε και ο Πρεβεζάνος αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του  football-academies.gr:

Στην «πρώτη» προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του football-academies.gr να δώσουν το παρόν οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων Κ20 του τριφυλλιού.

Για τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ενόψει της νέας περιόδου. Μεθαύριο το πρωί οι «πράσινοι» θα περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, στον «Φιλοκτήτη», ενώ το απόγευμα θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους αφού την Τετάρτη (29/6) το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία.

Στην αποστολή των πρασίνων θα συμμετάσχουν σύμφωνα με πληροφορίες του football-academies.gr οκτώ ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων Κ20, εκ των οποίων  1 είναι 96άρης, 3 είναι 97άρηδες και 4 είναι 98άρηδες, με τους τέσσερις απ’ αυτούς να είναι επαγγελματίες, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είναι ερασιτέχνες.

Αυτοί είναι:

1.Πασχάλης Στάϊκος (Μέσος) γενν. 8/2/1996 (επαγγελματίας)

2.Φάνης Μαυρομμάτης (Αμυντικός) γενν. 12/5/1997 (επαγγελματίας)

3.Γιώργος Αγγελόπουλος (Μέσος) γενν. 25/2/1997 (επαγγελματίας)

4.Τάσος Χατζηγιοβάνης (Μέσος) γενν. 31/5/1997

5.Στέφανος Ευαγγέλου (Αμυντικός) γενν. 12/5/1998 (επαγγελματίας)

6.Θοδωρής Μίγγος (Μέσος) γενν. 6/2/1998

7.Βασίλης Ξενόπουλος (Τερματοφύλακας) γενν. 20/5/1998

8.Γιάννης Μπουζούκης (Μέσος) γενν. 27/3/1998

Τάκης Κεφάλας, για το Football-Αcademies.gr