Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευαγγέλου ο σούπερ πιτσιρικάς του Παναθηναϊκού!

0

Ο Πρεβεζάνος (με καταγωγή από το Δρυόφυτο Πρέβεζας) Στέφανος Ευαγγέλου βρίσκεται στο Τέχελεν της Ολλανδίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

01

Δεν είναι μόνο το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά για κάθε έναν από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού που θα παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην αξιολόγησή τους από τον Στραματσόνι.

Είναι κυρίως ο βαθμός ετοιμότητας, πρώτα απ’ όλα σωματικά (σε θέματα δύναμης και διάπλασης δηλαδή που όταν ένα παιδί είναι 17-18 συνήθως θέλει δουλειά σε αυτόν τον τομέα) αλλά και πνευματικά, με την έννοια των παραστάσεων και των σωστών αποφάσεων.

03

Ο Χατζηγιοβάννης τεχνικά για παράδειγμα ξεχωρίζει, αλλά θέλει χρόνο και δουλειά στους παραπάνω τομείς, οι Μίγγος, Μαυρομάτης,  Μπουζούκης, Ξενοπουλος, ο καθένας τους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, δείχνουν καλά στοιχεία, αλλά μακράν οι πιο έτοιμοι για να πάρουν παιχνίδια είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου και ο Πασχάλης Στάικος.

Ο Ευαγγέλου ειδικότερα έδειξε ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια τη νέα σεζόν, προφανώς αρχικά σε επίπεδο αγώνων Κυπέλλου και να μπει σταδιακά στο ροτέισον της ομάδας. Δείχνει στην προετοιμασία ότι το αξίζει και ότι είναι έτοιμος να το κάνει.

3_105-635x330

Περισσότερο έτοιμος από τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες είναι επίσης ο Στάικος, που έχει πλέον τη σωματοδομή να αντεπεξέλθει στις επαφές των μεγάλων, διαθέτει αντίληψη του παιχνιδιού και γενικώς θα πρέπει να πάρει στα πόδια του ματς για να βελτιώνεται απ’ αυτά.

Είναι προφανές ότι φέτος γίνεται κοσμογονία στο χώρο του κέντρου, όπου αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, συνεπώς ίσως να είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί ως δανεικός και να τσεκαριστεί εκ νέου στην επόμενη προετοιμασία.

Ο Στραματσόνι  πάντως τον Ευαγγέλου και τον Στάικο θεωρεί πιο έτοιμους από τους μικρούς και στο τέλος της προετοιμασίας θα κάνει τις εισηγήσεις του.

πηγή: newspao.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ