Εύκολο 6-2 του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επί του Κεραυνού Θεσπρωτικού

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου που επικράτησε με 6-2 του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Στο 6΄ ο ΠΑΣ Αχέρων κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπόμπορη από τον Ισπόγλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Παππάς ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο 21΄ ο Φέκκας εκτέλεσε ένα φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Λιάσκος απέκρουσε και ο επερχόμενος Κονταξής με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 23΄ ο ΠΑΣ Αχέρων έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Σιώρου που πρόλαβε την έξοδο του Ισπόγλου. Στο 24΄ παράλληλη σέντρα του Κωνσταντίνου Β. και ο Μπόμπορης με πλασέ από κοντά έκανε το 3-1.

Στο 29΄ ο Ισπόγλου ανέτρεψε τον Μπόμπορη και ο κ. Μπαΐλης του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Με δέκα παίκτες ο Κεραυνός και κάτω από τα δοκάρια ο Κονταξής.

Στο 49΄ ο Μυζεκιάρι με σουτ μετά από πάσα του Βασίλη Κωνσταντίνου έκανε το 4-1.

Στο 63΄ ο Κεραυνός Θεσπρωτικού κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργαλή από τον Μυζεκιάρι, και ο Φέκκας που το εκτέλεσε μείωσε το σκορ.

Το ματς έκλεισε με δυο προσωπικά γκολ του Νίκου Μπόμπορη στο 89΄ και 90΄.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Ντόμαρης-Τζίμας

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Ντούρος):  Λιάσκος, Τσούτσης (62΄Σταυρίδης), Μυζεκιάρι, Σιώρος (46΄Ντουτζιάρης), Μάρκος, Μηνάς, Παππάς, Τζίμας, Κωνσταντίνου Β. (55΄Κωνσταντίνου Ε.),Λουκούμης, Μπόμπορης

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Ισπόγλου, Αθανασόπουλος, Τζιάκος Δ. (75΄Δημολίτσας), Τζιάκος Γ. (51΄Γεωργαλής), Κούσης Σ, Ντάφλος, Ρακόπουλος, Κούσης Σ, Κονταξής, Φέκκας (68΄Πανούσης), Χουλιάρας.