Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας

Το ΔΣ του Απόλλωνα Πάργας εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Με την ανακοίνωση μας αυτή , οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά  τους συμπολίτες μας και φίλους της ομάδας μας, για την υποστήριξη και την συμπαράστασή τους, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που δίνουμε αυτή την χρονιά.

Επίσης τους  γονείς και τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, που έδωσαν βροντερό παρών στον τελικό της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς να βλέπουμε στο γήπεδο τα παιδιά να χαίρονται το άθλημα μαζί με τους γονείς και να πανηγυρίζουν μαζί μας τις επιτυχίες!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας μας, γιατί η βοήθειά τους υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική. Σαν σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με περιορισμένους πόρους, οριακά και με δυσκολία καλύπτουμε τα λειτουργικά μας έξοδα. Σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα θέλαμε να τονίσουμε πόσο πολύ εκτιμούμε τέτοιου είδους χειρονομίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ  αισθάνεται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Δ.Σ του κληροδοτήματος Β. Βασιλά  για την στήριξη στα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το συμφέρον και τους σκοπούς του συλλόγου.

Για αυτή την άψογη διοργάνωση της γιορτής του ποδοσφαίρου πρέπει να αναφέρουμε ότι συνέβαλε ουσιαστικά η διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ–ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το καταπληκτικό διαιτητικό τρίο.

Τέλος, η διοίκηση του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ευχαριστεί όλα τα αθλητικά σωματεία που έστειλαν συγχαρητήρια στην ομάδας μας.

ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ