Φέτσης στον ΠΕΑΣ Κατούνας

Μεταγραφή τελευταίας στιγμής για τον ΠΕΑΣ Κατούνας που πρόσθεσε ένα δυνατό όπλο στο ενεργητικό του, ελάχιστες ώρες πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου. Ο παίκτης πλέον της Κατούνας, ξεκίνησε να αγωνίζεται τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας, αλλά μετά τα μπαράζ αποχωρήσεων θέλησε κι ίδιος να ψάξει για νέα ομάδα.

Όλα έδειχναν πως θα κατηφορίσει προς την πόλη της Λευκάδας και στον Πανλευκάδιο που είχε αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια, μιας και η επαφή υπήρξε. Όμως την τελευταία στιγμή φαίνεται πως ο ΠΕΑΣ Κατούνας μπήκε σφήνα με την πρότασή του και έπεισε τον νεαρό επιθετικό να συνεχίσει στην ομάδα του Φώτη Μπάλτσα, που έδειξε να έχει ανάγκη έναν επιθετικό της κλάσης του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Φέτσης έχει πλούσιο ιστορικό με τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα να γίνονται σε μεγάλους συλλόγους όπως Ατρόμητος, Πανιώνιος, στη συνέχεια έμεινε μια χρονιά στον Θρασύβουλο, ενώ πανηγύρισε και την άνοδο στη Γ’ εθνική με τον Τηλυκράτη. Για ενάμιση χρόνο έπειτα φόρεσε τη φανέλα του Πανλευκάδιου και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας αγωνίστηκε με τον Έβρο Σουφλίου. Είναι γεννημένος το 1993.