Κυπελλούχος στο βόλεϊ γυναικών ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας: Νίκη με 3-0 σετ επί του Ιωνικού Αγρινίου στον τελικό

Τα κορίτσια του Πολύκαρπου Ζήση με μία επιβλητική εμφάνιση επικράτησαν με 3-0 (25-12, 25-12, 25-19) του Ιωνικού Αγρινίου, έγραψαν ιστορία και συνεχίζουν…

Το Κύπελλο ΕΣΠΕΔΕ κατέκτησε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, καθώς χωρίς να δυσκολευτεί νίκησε τον Ιωνικό Αγρινίου με 3-0 σετ. Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας ήταν το μεγάλο φαβορί να κατακτήσει το Κύπελλο, καθώς η ομάδα του Ιωνικού Αγρινίου  παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις στο χτεσινό αγώνα.

Όσον αφορά τα του αγώνα, πραγματικά δεν χρήζει της παραμικρής ανάλυσης. Και δεν την χρήζει γιατί η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες χθες στην Άρτα  ήταν μεγάλη. Ο Φιλαθλητικός σε κανένα σημείο δεν άφησε τα κορίτσια του Ιωνικού Αγρινίου να σκεφτούν καν πως θα μπορούσαν να τις κοιτάξουν στα μάτια. Έδειξαν από τον πρώτο πόντο την ανωτερότητά τους και εύκολα στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Από την άλλη ο Ιωνικός Αγρινίου που όπως προαναφέραμε παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις ναι μεν ήθελε, αλλά δεν μπορούσε.

Τα σετ (3-0): 25-12, 25-12, 25-19

Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Ζήσης): Μπακάλη, Κοσμίδου Α., Πιέτα,  Ράπτη, Ντάκουλα, , Κουτσογιαννοπούλου, Γιάγια, Κοσμίδου Β., Αγκάλι, Παλαμαρίδη, Σοφιανού.

Ιωνικός Αγρινίου (Λεγάτου): Λογκιζίδου, Τζωρτζοπούλου, Δημητράντζου, Παπανίκου, Καλαμπούκα, Σαρδελή, Λογοπάτη, Γαλήνα.