Δύο στα δύο για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Δεύτερη νίκη σήμερα για τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας απέναντι στην ομάδα του Βολίδα Κέρκυρας.

Τα κορίτσια του Πολύκαρπου Ζήση έχουν κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αφού μετρούν ήδη δυο νίκες στο πρωτάθλημα ενώ προκρίθηκαν και  την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την επικράτηση τους με 3-0 σετ επί του Γ.Σ Άρτας.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Φιλαθλητικού έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της και προηγήθηκε στο πρώτο σετ πολύ γρήγορα 10-2, με τη διαφορά να κρατιέται ψηλά σε όλη τη διάρκεια του σετ που τελείωσε 25-11.

Στην αρχή του δεύτερου σετ οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και μάλιστα πλησίασαν(7-5) με τα κορίτσια του Ζήση να μην τους αφήνουν περιθώρια και να παίρνουν πάλι διαφορά 14-5 με συνεχόμενους πόντους.( 20-5, 21-11, 22-12, 25-13).

Παρόμοιο σκηνικό και στο τρίτο σετ με την γηπεδούχο ομάδα της Πρέβεζας να  εκμεταλλεύεται  τα πολλά λάθη της φιλοξενούμενης ομάδας και με εύκολους πόντους να προηγείται 10-2. Μετά το 11-5, οι φιλοξενούμενες πλησίασαν στο σκορ με την ομάδα της Πρέβεζας να έχει κολλήσει και μείωσαν σε 12-9. Ένα σκαμπανέβασμα στο σκορ και για τις δυο ομάδες στο τρίτο σετ με την κούραση να κάνει εμφανή τα σημάδια της. Τελική νικήτρια η ομάδα του Πολύκαρπου Ζήση.

Τα σετ : 25-11, 25-13, 25-17

Φιλαθλητικός  Πρέβεζας (Πολύκαρπος Ζήσης):  Διαμάντη, Μπαρμπούδη, Ντάκουλα, Γιάγια, Αγκάλι, Ράπτη, Πιέτα, Κοσμίδου Α., Κοσμίδου Β., Πεπόνη, Κουτσογιαννοπούλου, Παλαμαρίδη.

Α.Σ Βολίς Κέρκυρας (Σπύρος Καρδάμης): Καλούδη, Κρητικού, Τσιμίνου, Μαύρο, Πουλή, Αρώνη, Κροκίδη, Σουπιώνη, Σουρβίνου.

πηγή