Χωρίς τον αρχηγό του ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Τον Δωτιέα Αγιάς αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/12) στις 3μ.μ. ο Eθνικός, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο της Φιλιππιάδας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο γήπεδο του, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πιερικό, ο Εθνικός Φιλιππιάδας υποδέχεται τον Δωτιέα Αγιάς. Το κλίμα στις τάξεις του Εθνικού Φιλιππιάδας είναι πολύ καλό, αφού εκτός του θετικού αποτελέσματος της προηγούμενης αγωνιστικής, το οποίο συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση, ο Ηλίας Μαγκάκης θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Κώστα Λέντζου ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Έτσι, η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό της.

Ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας, κ. Ηλίας Μαγκάκης μίλησε στο  sportime24 για τον αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά: «Δίνουμε έναν αγώνα κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την παραμονή στην κατηγορία. Εμείς, θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μας βοηθήσει ψυχολογικά, και να ανέβουμε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να είμαστε σφιχτοί ως ομάδα και δυνατοί στις μονομαχίες μας με τους αντιπάλους, διότι θεωρώ πως το παιχνίδι εκεί θα κριθεί . Αυτό που θέλουμε όλοι είναι ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Και εμείς μέσα από τη δουλειά και την εμφάνιση που θα κάνουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Κολυτάς σφυρίζει

Ο κ. Σπύρος Κολυτάς από την Κέρκυρα θα διευθύνει την αναμέτρηση του Εθνικού, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Βλάσσης από την ίδια Ένωση και ο Γαρδικιώτης από την Άρτα.