Μονόδρομος η νίκη για τον Εθνικό Φιλιππιάδας απέναντι στον Αιγινιακό

Το συγκρότημα της Φιλιππιάδας, το οποίο έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από την εκτός έδρας αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, γνωρίζει ότι η νίκη στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό την Κυριακή (13/12, 15.00) είναι μονόδρομος.

Τη πέμπτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιζητήσει ο Εθνικός ο οποίος υποδεχθεί τον Αιγινιακό  στη Φιλιππιάδα για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Πέρασε ένας μήνας που η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη πήρε την τελευταία της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όταν είχε κερδίσει στην Ηγουμενίτσα τον Θεσπρωτό στις 8 Νοεμβρίου με 1-0 για την 9η αγωνιστική, ενώ έχοντας και τον βαθμό ισοπαλίας που πήρε στη Νέα Αγχίαλο επί του Πύρασου, θέλει να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική συγκομιδή αλλά και να ξεπεράσει με επιτυχία ένα εμπόδιο ομάδας που έχει παρόμοιους στόχους νικηφόρα.

Με απόντες τον τιμωρημένο Παπαρούνα και τους τραυματίες Φώτη και Νίκου, ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας, αναμένεται να παρατάξει το ιδανικότερο σχήμα που θα δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει η Φιλιππιαδιώτικη ομάδα το πέμπτο της φετινό τρίποντο.