Ο Εθνικός Φιλιππιάδας θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας δίνει το απόγευμα της Κυριακής ο Εθνικός στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας υποδεχόμενος τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Μετά τη νίκη απέναντι στον Θεσπρωτό, οι «κυανόλευκοι» βλέπουν το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ως τελικό, και θέλουν οπωσδήποτε νίκη την Κυριακή έτσι ώστε  να ξεκαθαρίσει την υπόθεση παραμονή όσο νωρίτερα γίνεται.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει φιλοδοξία πως οι «κυανόλευκοι» θα καταφέρουν στο κυριακάτικο ματς να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο, και θα έχουν την θερμή στήριξη των φιλάθλων τους.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/03) με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ζηρού, με τον Γιώργο Γιάννο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τρανουλίδη, Φώτη, και Νίκου, ενώ επιστρέφει ο Αλέξης Κολιάκης.

Στην διάθεση του Γιώργου Γιάννου είναι οι: Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Άτσκα, Λέντζος,  Μαζιώτης, Κόμνος, Τσακανίκας, Λάππας, Γήτας,  Παναγιωτόπουλος, Μάλλιος, Παπαβασιλείου, Δημουλάς, Μολώνης, Νικολαΐδης, Γιαννούλης, Κολιάκης.