Με «σύμμαχο» την παράδοση κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Με σύμμαχο την παράδοση θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (6/3, 15.00)  τη Νίκη στη Φιλιππιάδα ο Εθνικός, ο οποίος έχει το απόλυτο στις εντός έδρας αναμετρήσεις του κόντρα στους Βολιώτες. Συγκεκριμένα, σε δυο ματς «μετρούν» μόνο νίκες, με σκορ 4-1.

Μπορεί λοιπόν η παράδοση να είναι πολύ ευνοϊκή για τον Εθνικό μέσα στη Φιλιππιάδα κόντρα στη Νίκη Βόλου, αλλά αυτό είναι κάτι που ίσως να μετράει μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι (αν μετράει…). Στο γήπεδο μέσα θα κριθεί η ομάδα που θα έχει την υπεροχή και θα μπορέσει να φθάσει στην επιτυχία κι αυτό είναι που θα μετρήσει σε τελική ανάλυση…

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Γιώργο Γιάννο να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Φώντα Γήτα, και τους τραυματίες Φώτη και Νίκου.

Προϊστορία

Δυο νίκες μετράει ο Εθνικός απέναντι στη Νίκη Βόλου στη Φιλιππιάδα. Τη σεζόν 2009-10 (φωτο από το παιχνίδι) ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε της Νίκης με σκορ 2-1 με γκολ του Καταγή Σ. (47΄), και Λάππα (72΄), και μείωσε ο Γκάλβεθ (74΄). Τη σεζόν 2010-11 για την 28η αγωνιστική ο Εθνικός πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 με γκολ των Μιχάλη (1΄), και Φλορένσιο (12΄).

Βησσαρίων Σάκκος