Εθνικός Φιλιππιάδας: Ψάχνει νίκη-ανάσα απέναντι στον Θεσπρωτό

Μετά από τέσσερις «στείρες» αγωνιστικές, ο Εθνικός υποδέχεται αύριο στη Φιλιππιάδα στο Ηπειρώτικο ντέρμπι τον Θεσπρωτό,  και  θα ψάξει τη νίκη λίγες μέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι.

Η ομάδα της Φιλιππιάδας προέρχεται από δύο εντός έδρας ισοπαλίες απέναντι σε Τύρναβο (1-1) και Νίκη Βόλου (1-1), ενώ είχε γνωρίσει την ήττα στο Μαρτίνο από τον Οπούντιο (1-0) και από τον ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι (2-0)  με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος.

Οι Φιλιππιαδιώτες θέλουν μόνο το «τρίποντο», προκειμένου να παραμείνουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και για έναν ακόμα λόγο. Αυτός έχει να κάνει με τον ψυχολογικό τομέα, καθώς σε περίπτωση που έρθει η νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό, τότε θα επιστρέψει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τη στιγμή που ακολουθεί και την άλλη Κυριακή το ρεπό.

Πάντως, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Γιώργο Γιάννο, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλέξη Κολιάκη και στους τραυματίες Τρανουλίδη, Φώτη και Νίκου, που ακολουθούν πρόγραμμα επανένταξης.

Αντίθετα, στην διάθεση του Γιώργου Γιάννου είναι οι: Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Άτσκα, Λέντζος,  Μαζιώτης, Κόμνος, Τσακανίκας, Λάππας, Γήτας,  Παναγιωτόπουλος, Μάλλιος, Παπαβασιλείου, Δημουλάς, Μολώνης, Νικολαΐδης, Γιαννούλης.