“Βροντερό παρών” οι φίλοι του Ολυμπιακού

Βροντερό παρών έδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο κλειστό της Λευκάδας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Νίκης Λευκάδας με τον Ολυμπιακό, αγώνας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών.

Περίπου 60 φίλοι των Πειραιωτών έδωσαν παλμό και δημιούργησαν ένα αρκετά οικείο κλίμα για τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, που ένιωσαν σαν “στο σπίτι τους”. Χωρίς να σταματήσουν να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, έδωσαν την ώθηση που χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενες στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα, της 3ης περιόδου, για να συνεχίσουν και να πάρουν στο τέλος τη νίκη.

Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ταξίδεψαν από τις γύρω περιοχές, όπως Πρέβεζα, Αιτωλικό, Ιωάννινα, Άρτα, Μεσολόγγι, αλλά και από μακριά, όπως Αθήνα και Καβάλα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Με τη λήξη της αναμέτρησης, σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε κοντά τους, να ευχαριστήσει για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, δίνοντας στην αναμέτρηση κυριολεκτικά χροιά από μεγάλο ντέρμπι.

DSC_0150

Αλέξης Πανταζής