Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΟ Φιλοθέης- Ηρακλής Αγίου Γεωργίου 2-2: Θετικό πρόσημο στο πρώτο φιλικό (photos)

0
????????????????????????????????????

Με τον Κώστα Κολιό και τον Παναγιώτη Κίτσιο να βρίσκουν δίχτυα στο 2-2 κόντρα στον ΑΟ Φιλοθέης, ο Ηρακλής Αγίου Γεωργίου στο πρώτο φιλικό του έδειξε καλά σημάδια και άφησε πολύτιμα συμπεράσματα στον Πάρη Ρακόπουλο.

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, λένε, αφού έχουν την ευκαιρία να κάνουν διάφορες δοκιμές και να δουν αυτά που θέλουν, αδιαφορώντας για το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο φιλικό, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα ξεμούδιασμα μετά τις συνεχείς προπονήσεις.

Υπό αυτή την έννοια, η εικόνα του Ηρακλή Αγίου Γεωργίου ήταν καλή για τα δεδομένα της εποχής, αφού δημιούργησε αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Όπως και να έχει, με τα γκολ του Κολιού και του Κίτσιου Π. η ομάδα του Πάρη Ρακόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη με τον πιο έτοιμη ΑΟ Φιλοθέης και το Σάββατο (2/9, 18:00) Κυριακή θα αντιμετωπίσει και τον Κεραυνό σε νέο φιλικό στο Θεσπρωτικό.

Ηρακλής Αγίου Γεωργίου (Πάρης Ρακόπουλος): Ρίζος Α., Ερσίλντ, Σούκου, Γάκης, Παντελίδης, Χρήστου, Έξαρχος, Σερέτης, Λιόντος, Κολιός, Σαλτογιάννης.

Έπαιξαν και οι: Κίτσιος Π., Βλάχος, Πάνου, Τσάπης, Μαρκόπουλος,  Αθανασίου, Μούτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ