Ισχυρά μέτρα ασφαλείας για το Final Four στη Λευκάδα

To final four των γυναικών του μπάσκετ θα γίνει στη Λευκάδα στις 18-20 Μαρτίου και στην αστυνομική διεύθυνση έχει σημάνει συναγερμός, λόγω των φιλάθλων όλων των ομάδων που αναμένεται να επισκεφτούν το νησί.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης μιλώντας στον Prisma 91,6 σημείωσε ότι είναι μια σημαντική διοργάνωση που θα προωθήσει την Λευκάδα ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον κίνδυνο εντάσεων και επεισοδίων που μπορεί να υπάρξει.

Ακούστε το απόσπασμα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Ο  Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής τόνισε ότι αφού είδε ο Δήμος όλες τις πλευρές του ζητήματος και κατέληξε να αναλάβει τη διοργάνωση καθώς έτσι συμβάλλει στην ανάδειξη του τόπου.  Προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια έθεσε τα ζητήματα στα κατάλληλα υπουργεία ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα δεχθεί το νησί οργανωμένους οπαδούς. Σημείωσε ότι πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη που κατέληξε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που καθορίζονται οι τρόποι που θα διατεθούν τα εισιτήρια και προσκλήσεις με αριθμημένες θέσεις οι οποίες θα καθορίζονται με ταυτότητα και ΑΜΚΑ των φιλάθλων και μια σειρά μέτρων που η αστυνομία θα πάρει.

Ακούστε το απόσπασμα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ: