Κοντά σε συμφωνία με Φίντζο ο ΠΑΣ Πρέβεζα, «χαράσσοντας» τη νέα εποχή…

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza, η διοίκηση του ΠΣ Πρέβεζα κινείται στη «χάραξη» μίας νέας εποχής για το σύλλογο, με διαφορετική φιλοσοφία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Βαγγέλη Φίντζο, ώστε να είναι αυτός ο προπονητής της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία που θα βασίζεται πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο λειτουργίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ειδικότερα έχουν ήδη γίνει οι προπαρασκευαστικές ενέργειες και η διοίκηση έχει δεσμευτεί πως ο ΠΣ Πρέβεζα θα μετονομαστεί σε ΠΑΣ Πρέβεζα, αποκτώντας έτσι και πάλι το ιστορικό όνομα του σωματείου.
Επιπλέον ο κ. Φίντζος έχει ήδη ετοιμάσει ένα πλάνο λειτουργίας της ομάδας, με τη δημιουργία ακαδημιών μέσα από τις οποίες το παιδί θα έρχεται σε επαφή με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και σε βάθος χρόνου θα στελεχώσει και την πρώτη ομάδα του ιστορικού συλλόγου της πόλης (η δουλειά που είχε γίνει στη Λάκκα Σούλι με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις).
Παράλληλα έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο.
Ο Βαγγέλης Φίντζος από την πλευρά του είναι ένας προπονητής που γνωρίζει άριστα τη «μυρωδιά» των αποδυτηρίων και το ειδικό βάρος του ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής και μάλιστα σε μία «φουρνιά» με διακρίσεις στις εθνικές κατηγορίες.
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων…
πηγή: atpreveza.gr