Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Φλίγκος παίζει με Δόξα στο μπαράζ και επιστρέφει

0

Μεταγραφή για ένα ματς έκανε ο Κώστας Φλίγκος, αφού θα αγωνιστεί στο μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική με τη φανέλα της Δόξας Δράμας κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης και μετά θα επιστρέψει στον Γ.Σ. Αλμυρού, όπως είναι η συμφωνία.

Φυσικά, όλα θα γίνουν με νόμιμο τρόπο, αφού εκδόθηκε το δελτίο του παίκτη στη Δόξα, η οποία μετά θα τον αφήσει ελεύθερο και θα γυρίσει στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη.

Πάντως, καλό θα ήταν το μπαράζ να γίνει κανονικά αύριο Τρίτη, όπως έχει οριστεί, κι όχι αργότερα, ώστε να επιστρέψει γρήγορα ο έμπειρος φορ στις υποχρεώσεις του Γ.Σ.Α. Πάντως η διεξαγωγή του μπαράζ για αύριο έχει τεθεί εν αμφιβόλω, αφού η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου, που απέρριψε την Πέμπτη την προσφυγή του Πανελευσινιακού (ζητούσε να μείνει στη Φούτμπολ Λιγκ και να μην ανέβει κανείς), αναφέρει ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016, στον οποίο δεν προβλέπεται διαδικασία συμπλήρωσης κενής θέσης στο πρωτάθλημα! Μάλιστα, στο σκεπτικό του εν λόγω δικαστηρίου γίνεται λόγος για μη σύννομη και ανεπίτρεπτη την αναδρομική εφαρμογή του ΚΑΠ και οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να προσβάλλουν την τέλεση του μπαράζ, με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ να έχει την… καυτή πατάτα για ένα ζήτημα που οφείλεται στους χειρισμούς της προηγούμενης.

Ο δεύτερος λόγος που ίσως αναβληθεί το μπαράζ (σενάρια για μεταφορά την άλλη Τετάρτη 6/9) είναι η έγγραφη πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργου Χατζησαρόγλου, προς την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, για να μην τελεστεί σε εργάσιμη μέρα και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες επαγγελματίες. Βέβαια, θεωρείται πολύ πιθανό να γίνει εντέλει το μπαράζ, κάτι που εκτιμάται ότι στην πορεία θα… βολέψει και τις δυο ομάδες!

Ο κανονισμός προβλέπει ενημέρωση των ομάδων τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν, ενώ τρεις ημέρες πριν πρέπει να βγει η άδεια τέλεσης αγώνα», λένε χαρακτηριστικά στη Δόξα Δράμας, η οποία ενημερώθηκε επισήμως για τον αγώνα μπαράζ την Παρασκευή το βράδυ. Στις τάξεις της Δόξας Δράμας, μάλιστα, αναμένεται να προχωρήσουν σε έγγραφη αναφορά προς την ΕΠΟ εκθέτοντας τις διαμαρτυρίες τους ζητώντας τη μετάθεση του αγώνα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το νωρίτερο.

Πηγή: magnesiasports

 Photo credit: intime.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ