Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Φλόγα Παλαιομάνινας ο Γιώργος Καραγκούνης

0

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών οριστικοποίησε ο ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας, οι δύο για την θέση του τερματοφύλακα κι ο άλλος είναι νεαρός που αγωνίζεται στην άμυνα, αλλά κι ως αμυντικός μέσος. Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται άνθρωποι της ομάδας με ικανότατο επιθετικό από πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας.
Πιο καταξιωμένος σίγουρα ο τερματοφύλακας Γιώργος Καραγκούνης, γεννημένος 26-09-1984, ο οποίος προέρχεται από την πρωταγωνίστρια ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, στην Γ΄Εθνική. Ξεκίνησε από την Αναγέννηση Στάνου, μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό όπου είχε τέσσερις συμμετοχές σε ενάμισι χρόνο (από το καλοκαίρι του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2007) και οι επόμενες ομάδες του ήταν Δόξα Βύρωνα, Αναγέννηση Άρτας, Ναυπακτιακός, Πλατανιάς, Οδυσσέας Νυδρίου, ΑΕ Καραϊσκάκης.
Ο άλλος τερματοφύλακας είναι 19χρονος, ο Αντρέας Διαμάντης, ο οποίος μετά την Κ17 του Παναιτωλικού αγωνίστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Δοκιμίου και πρόσφατα αποχώρησε από την Καλαμάτα.
Ακόμη ο ΑΟ Φλόγα ενέταξε στο δυναμικό του τον 16χρονο (10 Μαΐου 1999) αμυντικό Θεόφιλο Καρύπη (φωτο κάτω), από την Κ17 του Παναιτωλικού.
Όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης ο ΑΟ είναι κοντά στην απόκτηση επιθετικού από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος θέλει να μεταπηδήσει στην ομάδα.
πηγή: sportait.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ