Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Πάλι στον… αέρα ο Φωκικός!

0

Δραματική τροπή έχουν πάρει τα πράγματα στον Φωκικό τις τελευταίες ώρες, μετά τις θετικές εξελίξεις των προηγούμενων εβδομάδων, που είχαν επιστεγαστεί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος στην πράξη από τον ατζέντη ποδοσφαιριστών, Στέλιο Βραδέλη. Η διαπίστωση από πλευράς των λογιστών του αγοραστή πως οι οφειλές του συλλόγου από την εποχή που ήταν ΤΑΠ, πλέον μεταφέρονται αναλλοίωτες και στο ΑΦΜ του Ερασιτέχνη, έβαλαν στον… πάγο το κλείσιμο της συμφωνίας.

Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Βραδέλης κατέστησε σαφές πως επιθυμεί να αναλάβει τον Φωκικό μόνο εφόσον απαλλαχθεί από τα βαρίδια του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει ότι μονόδρομος για τον σύλλογο της Άμφισσας είναι να αλλάξει ΑΦΜ και να κάνει μια νέα αρχή το καλοκαίρι, αφού το ποσό των 160.000 ευρώ που φτάνει το σύνολο των οφειλών, θα ήταν απαγορευτικό για τον οποιονδήποτε υποψήφιο… ενδιαφερόμενο.

Ασφαλώς, η λύση της σύστασης ενός σωματείου με νέο ΑΦΜ είναι κάτι που επεξεργάζονται δυναμικά στις τάξεις του Φωκικού, όπου έχει σχεδόν ληφθεί απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα της Τρίτης για το Κύπελλο Φωκίδας με τον Κρισσαίο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως τα μέλη που απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος να αποστείλουν έγγραφο στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου θα ενημερώνουν για την απόφασή τους να αποσύρουν τον Φωκικό από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε πρώτη φάση, δηλαδή, οι «κυανόλευκοι» δεν θα ταξιδέψουν την επόμενη Κυριακή στο Αιγίνειο για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου με τον τοπικό Αιγινιακό.

πηγή: pamebala

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ