Παρουσία της αστυνομίας “έκλεισε” το φύλλο αγώνα

Η φάση του πέναλτι υπέρ του Πανλευκάδιου ήταν η αρχή για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Οι φιλοξενούμενοι του Απόλλωνα Πάργας που αποδέχτηκαν ότι υπήρξε παράβαση, διατύπωσαν τις ενστάσεις τους για το αν η ανατροπή έγινε εντός περιοχής. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός Α. Γκόγκας, ενώ μετά τη λήξη του ματς ένταση υπήρξε στον χώρο μπροστά από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Ο ρέφερι της αναμέτρησης αφού κάλεσε κοντά του τον παρατηρητή αγώνα, αποφάσισε να ζητήσει την συνδρομή της Αστυνομίας, άνδρες της οποίας έφτασαν στο γήπεδο άμεσα. Το φύλλο αγώνα έκλεισε παρουσία αστυνομικών στα αποδυτήρια (κεντρική φωτό), ενώ η απόφαση του διαιτητή να υποβάλει μήνυση κατά μελών της αποστολής της Πάργας, έστειλε και τον ίδιο στο Α.Τ. Λευκάδας εξαιτίας ίδιου αιτήματος από ανθρώπους της Παργινής ομάδας. Ο διαιτητής επιβιβάστηκε στο περιπολικό στις 19.30′ (μία ώρα και ένα τέταρτο μετά την λήξη του αγώνα) και μετέβη στο Α.Τ. Μέσα από την συζήτηση βρέθηκε γρήγορα λύση, καθώς οι πιο ψύχραιμοι ηρέμησαν τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και έτσι όλα έληξαν εκεί.

Αστυνομία αλλά και... Λιμενικό στο Δημοτικό Στάδιο. Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, σεζόν 2015-2016...

Αστυνομία αλλά και… Λιμενικό στο Δημοτικό Στάδιο. Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, σεζόν 2015-2016…

** Στα αξιοσημείωτα των όσων συνέβησαν μετά το ματς, καταγράφεται και η επιμονή του διαιτητή να “χρίσει” στο φύλλο αγώνα αρχηγό των γηπεδούχων τον Γουριώτη μετά την έξοδο του έως τότε αρχηγού ΧΖ Κοκόλη από το ματς. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων και ο Φλούδας στο χέρι του οποίου βρέθηκε το περιβραχιόνιο, είδαν και έπαθαν για να πείσουν τον διαιτητή να παραδεχτεί το λάθος του. Κάτι που τελικά έγινε μετά όμως την αναζήτηση του Γουριώτη που κλήθηκε μέσω τηλεφώνου να επιστρέψει εσπευσμένα στο Στάδιο.

** Τα όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα, ανάγκασαν τον αρχηγό του Απόλλωνα Πάργας Μηλιώνη να υπογράψει -με την σύμφωνη γνώμη παραγόντων της ομάδας του- το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη (φωτό).

pall-parga5pl

** Δεκατέσσερις κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ενώ υπήρξε και μία κόκκινη.

πηγή: lefkadaweb