Ο Βαγγέλης Γατσέλος επέστρεψε στον Εθνικό Φιλιππιάδας!

Οι κινήσεις ουσιαστικής ενίσχυσης του Εθνικού συνεχίζονται, καθώς ο έμπειρος αμυντικός μέσος Βαγγέλης Γατσέλος επέστρεψε στην ομάδα της Φιλιππιάδας μετά από δυο χρόνια.

Στα 33 του θα προσθέσει εμπειρία στο κέντρο της άμυνας, ενώ μέσα από τη διαδρομή του τα τελευταία χρόνια απέκτησε την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος.

Το «κυανόλευκο» παρελθόν του Βαγγέλη Γατσέλου

Ο Βαγγέλης Γατσέλος είχε βρεθεί στον Εθνικό το καλοκαίρι του 2005, σε ηλικία 21 ετών, προερχόμενος από τον ΑΟ Φιλιππιάδας και με την «επένδυση» του ταλαντούχου και εξαιρετικά εξελίξιμου.

Αγωνίστηκε για μια σεζόν με τα «κυανόλευκα» στην Δ΄ Εθνική, έχοντας καταγράψει αρκετές συμμετοχές, ενώ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2006 για την Αναγέννηση Άρτας.

Στα 33 του, πλέον…

Ο Βαγγέλης Γατσέλος, πλέον, έχει κλείσει τα 33 χρόνια του και είναι ιδιαιτέρως «μπαρουτοκαπνισμένος», ιδίως στην Γ΄ Εθνική, καθώς έχει αγωνιστεί σε: Εθνικό Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Πρέβεζα, και Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος που μετράει 140 συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, σίγουρα αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα για τους «κυανόλευκους» καθώς και μόνο η εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.