«Στόχος μας η παραμονή»

Δικαίωση χρόνων αποτελεί το γεγονός ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης θα παίξει τελικά στη Football League, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γεωργίου

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕ Καραϊσκάκης προσπαθούσε να πάρει την άνοδο στη Football League, αλλά τελικά τα κατάφερε φέτος, με περιπετειώδη τρόπο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γεωργίου μίλησε στο ART fm για τα όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι, τον σχεδιασμό και τους στόχους στη Football League.

Αναλυτικά:

Για την περιπετειώδη τελικά άνοδο:
«Μετά από κάποιο σημείο, είχαμε απογοητευτεί με όλα αυτά που έγιναν, τον ορισμό, τη ματαίωση του μπαράζ. Εμείς παλεύουμε τέσσερα χρόνια να ανέβουμε. Πριν τρία χρόνια βρισκόμασταν στην ίδια φάση, αλλά δεν έγινε κάτι να ανέβουμε. Φέτος πήγαν όλα καλά. Η προσπάθεια μετά από αρκετό χρόνο, δικαιώθηκε».

Για τον σχεδιασμό ενόψει Football League:
«Τώρα έχουμε λίγο χρόνο για τον σχεδιασμό και δεν ξέρουμε τι περιθώριο θα μας δώσει η ΕΠΟ για τις μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Για τον κόσμο:
Η περιοχή της Άρτας είναι ποδοσφαιρόφιλη και έχει πλέον ομάδα στη Β’ Εθνική μετά το 1979. Πιστεύω ότι ο λαός της Άρτας θα ανταποκριθεί. Σχεδόν 40 χρόνια έχει να δει ομάδα στη Β’ Εθνική.

Για τους στόχους της ΑΕ Καραϊσκάκης:
«Φέτος στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν προλαβαίνουμε να σχεδιάσουμε κάτι άλλο. Αν μείνουμε ο σχεδιασμός θα είναι διαφορετικός».

Για την κατάσταση στην ΕΠΟ και την αβεβαιότητα:
«Τα είχαμε παρατήσει κι εμείς, και λέγαμε ό,τι βγει. Ό,τι μας ζήτησαν από την ΕΠΟ, το κάναμε από την πλευρά της. Ήταν θέμα να ληφθούν κάποιες αποφάσεις».

Απόδοση liganews.gr