Αρχική ΝΕΑ

Στον Τηλυκράτη ο Γιάννης Γεωργάκης

0

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Τηλυκράτη, που πρόσθεσε στις τάξεις του τον επιθετικό Γιάννη Γεωργάκη, κινητήρια δύναμη της ομάδας του Απόλλωνα ΝΛ -που από ‘δω και πέρα θα είναι πιο αδύναμος- και πολυτιμότερο παίκτη της προηγούμενης αγωνιστικής. Βέβαια δεν είναι το επίτευγμα της προηγούμενης αγωνιστικής που διετέλεσε ώστε να γίνει η μεταγραφή, μιας και η αξία του παίκτη είναι γνωστή σε όλους στη Λευκάδα.

12180026_10206559906894298_511733348_n

Το sportime24 βρέθηκε στο “Πλάτωνας Γρηγόρης” όπου ο Γεωργάκης πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας, για πρώτη φορά, μετά από μια εφταετία περίπου, όπου και πάλι φορούσε τα κυανέρυθρα. Ο παίκτης δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα μετά την προπόνηση, εκτός από αυτά που ένιωσε την ανάγκη να πει, μιας και η χαρά του ήταν έκδηλη:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ, στην ομάδα του ιστορικού Τηλυκράτη. Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που φορούσα και πάλι αυτή τη φανέλα. Νιώθω πραγματικά σαν να επέστρεψα, σα να βρίσκομαι στο ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Είναι τιμή όπως ήταν και πάντα και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για το κάλεσμά τους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ