Το πρόσωπο της αγωνιστικής: Γιάννης Γεωργάκης

Το πρόσωπο της 7ης αγωνιστικής είναι ο Γιάννης Γεωργάκης, ο οποίος αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας και χάρη στο χατ τρικ που πέτυχε ο ίδιος,  έδωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Στην αναμέτρηση με την Πλαγιά, ο Γεωργάκης κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να πετύχει 3 γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του και βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Πλαγιάς. Τα τρία γκολ όπως φάνηκε στην αναμέτρηση ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1.

Συνομιλώντας με τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, μας είπε πως η ομάδα του στον συγκεκριμένο αγώνα μπήκε πολύ δυνατά και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάποια κενά στην άμυνα του ΑΟ Πλαγιάς. “Ήταν ανοιχτοί” , μας είπε “και μπορέσαμε με δυο κάθετες να βρεθούμε στην πλάτη τους και να πετύχουμε δυο γκολ. Το τρίτο ήταν στημένο και κεφαλιά. Η ομάδα μου μπήκε πολύ δυνατά στο συγκεκριμένο παιγνίδι γιατί γνωρίζαμε ότι έχουμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο.”

Για την ομάδα του και την πορεία της μέχρι τώρα μας είπε: “Ο Απόλλωνας έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και η θέση που του αξίζει είναι πολύ παραπάνω στην κατάταξη. Βρίσκεται όμως τόσο χαμηλά, γιατί η ομάδα είναι λίγο απροπόνητη”.

Ο Γ. Γεωργάκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Σφακιώτες όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στα Σούρμενα, Τηλυκράτη, Οδυσσέα Νυδριού, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του Πανλευκάδιου, όταν και ένας τραυματισμός τον κράτησε λίγο πίσω. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τον ΑΟ Καρυάς, ενώ φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Απόλλωνα ΝΛ.

Αλέξης Πανταζής