Δ. Γεωργίου: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας»

Ο πρόεδρος του Καραϊσκάκη, Δημήτρης Γεωργίου, στο Liganews.gr για τη φετινή πορεία των Αρτινών.

Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρά ο Καραϊσκάκης στη Football League. Τι κι αν είναι η πρώτη τους συμμετοχή στην κατηγορία; Τι κι αν η ομάδα έγινε την τελευταία στιγμή; Οι Αρτινοί για την ώρα τουλάχιστον τα πάνε περίφημα.
«Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε βαθμούς, όπου μπορούμε. Πρώτο μας μέλημα εξακολουθεί να είναι η σωτηρία», ήταν τα λόγια του προέδρου, Δημήτρη Γεωργίου, μιλώντας στο Liganews.gr για να προσθέσει: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας, αλλά και για τον κόσμο της περιοχής. Αλλωστε, εδώ και 40 χρόνια δεν υπήρχε ομάδα από την Αρτα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι νωρίς ακόμη, βεβαίως, αφού έχουν γίνει μόλις τέσσερα παιχνίδια, ενώ η ομάδα έγινε και την τελευταία στιγμή. Θα το δούμε στην πορεία».

Ο Καραϊσκάκης ετοιμάζει και επιπλέον χώρο για να μπορέσει η ομάδα να προπονείται. «Είναι αλήθεια ότι μας παραχώρησε ο Δήμος τον χώρο. Είναι κοντά στην πόλη της Αρτας. Δεν υπάρχουν άλλωστε ούτε γήπεδα για προπόνηση και γ’ αυτό προχωρήσαμε τις απαραίτητες ενέργειες», υπογράμμισε ο Γεωργίου.