Το «ευχαριστώ» του Παναγιώτη Γεωργίου στον Φίλιππο Σκληρό

Μέσα από επιστολή στο sportime24.gr, ο πρώην παίκτης του Αυγερινού Μαραντοχωρίου Παναγιώτης Γεωργίου θέλησε να στείλει το δικό του ευχαριστώ στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Φίλιππα Σκληρό.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Μαραντοχωρίου κ. Φίλιππος Σκληρός υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες πέρυσι, από την αγάπη του για τον τόπο του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο, δημιούργησε μια πανίσχυρη ποδοσφαιρική ομάδα με  Στόχο  τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος Πρέβεζας- Λευκάδας .

Μ’ αυτό το όραμα, την προσωπική του εργασία και φυσικά την υπέρβαση του στο οικονομικό προϋπολογισμό, μπόρεσε και επάνδρωσε την ομάδα που ονειρεύτηκε, με φτασμένους ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μάλιστα  κάποιοι είχαν θητεύσει σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Η καταξίωση κι η αναγνώριση δεν άργησε να φανεί τόσο από τον ποδοσφαιρικό όσο και από τον αθλητικό κόσμο με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε η ομάδα του και το ωραίο «πρόσωπο» της που φανέρωνε σε κάθε παιχνίδι της

Έτσι μέσα από αυτόν τον Πρόεδρο, από τον άνθρωπο με τη μεγάλη διάθεση προσφοράς η ομάδα μας ολοκλήρωσε το «μαραθώνιο» της σε όλα τα επίπεδα.

Και φυσικά χρειάζεται να τονιστεί και τούτο: ότι στους μήνες  που προηγήθηκαν, υπήρξε και μια δραστική αλλαγή στην πολιτική αντιμετώπισης του σωματείου. Εγκατέλειψε το στενό και απρόσιτο μοντέλο της διοίκησης , ανοίγοντας τις πόρτες του σωματείου παντού. Όμως αυτό ίσως να μην άρεσε στην πολιτική προηγούμενων ετών.

Μα σε κάθε προσπάθεια μας θα πρέπει πάντα να έχουμε αντίληψη του περιβάλλοντος γύρω από τον οποίο κινούμαστε, αλλά και των οικονομικών δεδομένων της εποχής, που σε μας τους ποδοσφαιριστές τουλάχιστο δόθηκε απλόχερα από τον κ. Σκληρό.

Κλείνοντας, θα ήταν μεγάλη παράλειψη  αν δεν τον ευχαριστούσα άλλη μια φορά, για τη στήριξή του, τη συνεργασία του, τη διετέλεση του δύσκολου έργου του μέχρι τελευταίας ρανίδας.