Ακόμη ένα τρίποντο ψάχνει ο Εθνικός Φιλιππιάδας απέναντι στη Νίκη Βόλου

Ο στόχος για τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου είναι ξεκάθαρος. Νίκη και μόνο νίκη για να κάνει ένα από τα πιο αποφασιστικά βήματα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «κυανόλευκοι» πήραν χρήσιμες «ανάσες» την περασμένη εβδομάδα (ρεπό λόγω Φωκικού) και ετοιμάζονται για μια εβδομάδα «φωτιά». Αρχή με το απαιτητικό εντός έδρας ματς με την Νίκη Βόλου, ακολουθεί η έξοδος κόντρα στον Κρισαίο Χρυσού την Τετάρτη (9/3) για το κύπελλο ερασιτεχνών, και την Κυριακή (13/3) το γειτονικό ντέρμπι στο Καναλάκι με τον ΠΑΣ Αχέρων.

Οι τρεις βαθμοί  της προηγούμενης αγωνιστικής ήρθαν να βάλουν τέλος σε ένα αρνητικό σερί χωρίς τρίποντο και έβαλε ξανά την ομάδα σε τροχιά παραμονής. Γι’ αυτό και το μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό τους παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου είναι η νίκη. Προφανώς και το έργο τους δεν είναι εύκολο, αφού και η Νίκη Βόλου θέλει πάση θυσία τη νίκη για τους δικούς της, διαφορετικούς λόγους.

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού Φιλιππιάδας Γιώργος Γιάννος θα έχει στη διάθεση του το νέο απόκτημα της ομάδας τον επιθετικό Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ενώ εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Φώντας Γήτας.

Βησσαρίων Σάκκος