Για τη νίκη απέναντι στον Θεσπρωτό ο ΠΑΣ Αχέρων

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου φιλοξενεί την Κυριακή τον Θεσπρωτό για τη 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, σε μια αναμέτρηση τελικό, όπως αναμένεται να είναι και κάθε ματς στη συνέχεια για την ομάδα του Καναλακίου.

Ο Νίκος Βέκιος βλέπει τον αρχηγό της ομάδας να επιστρέφει στην ενεργό δράση και να είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση, μιας και ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον άφησε έξω για δύο αγωνιστικές. Στη λίστα με τους απόντες βρίσκονται οι Τζίμας Ι, Παππάς, Θεοδωράκης, Κεϊτά λόγω τραυματισμού και οι Μυρτάι, Παππάς Θ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Ο Νίκος Βέκιος βέβαια δεν πρόκειται να σταθεί στις απώλειες της ομάδας, καθώς είναι ένα φαινόμενο που κυνηγά την ομάδα του από την αρχή της σεζόν, και θέλει να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Θεσπρωτό για να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας που έχει αφήσει πίσω την μέτρια εκκίνηση, αλλά και για να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο ΠΑΣ Αχέρων έχει αποδείξει ότι παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη όποιος και να είναι ο αντίπαλος καθώς έχει τη δυνατότητα να την πετύχει. Ο Θεσπρωτός μπορεί να βρίσκεται ψηλά, αλλά αυτό δεν φοβίζει τους Καναλακιώτες, παρά μόνο τους δίνει την ώθηση να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για τη νίκη.