Στις 8 Ιουλίου το γήπεδο Ζαλόγγου παίρνει το όνομα του Κώστα Νεστορίδη

Μια μεγάλη στιγμή για την Νέα Σινώπη και τους κατοίκους της πλησιάζει. Σε περίπου ένα μήνα στις 8 Ιουλίου ημέρα Σάββατο, το γήπεδο στο Ζάλογγο θα πάρει το όνομα του θρύλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, που έζησε τα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο προσφυγικό χωριό της Πρέβεζας, του Κώστα Νεστορίδη.

Ο Παλαίμαχος της ΑΕΚ το όνομα του οποίου έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα έρθει για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Νέα Σινώπη, μονό που αυτή του η επίσκεψη θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο mypreveza.gr ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ  Νέας Σινώπης Χρήστος Τερζόγλου, το παρόν σε αυτή τη σημαντική τελετή ονοματοδοσίας του γηπέδου θα δώσει αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ έχει προσκληθεί και ο πρόεδρος κ. Μελισσανίδης, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιη η παρουσία του.
Μετά την τελετή ονοματοδοσίας και το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, θα ακολουθήσει η ετήσια εκδήλωση Διογένεια 2017 στην πλατεία της Νέας Σινώπης.

mypreveza.gr