Στον Τηλυκράτη ο Γκιμούσης

Μία σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε η ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας που θα μετέχει φέτος στην Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) και θέλει να κάνει μια αξιόλογη πορεία σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Ιονίου ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο (20/8/1994) τερματοφύλακα Θάνο Γκιμούση. Είναι ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος κίπερ με ύψος 1.89 που βλέπει ως μια σημαντική προοπτική την μεταγραφή του στον Τηλυκράτη. Πέρυσι αγωνιζόταν στον Κρόνο (ομάδα της Αθήνας).
Ο ίδιος θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Τηλυκράτη κ. Τριαντάφυλλο Βλάχο, τον προπονητή του κ. Ανδρέα Παντζιαρά για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και δηλώνει έτοιμος να τα δώσει όλα με σκοπό να κάνει μια χρονιά με πολλές επιτυχίες με το νέο του σύλλογο. Ο Γκιμούσης εύχεται καλή χρονιά σε όλη την ομάδα με υγεία και δύναμη για να επιτευχθούν οι στόχοι του Τηλυκράτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θάνου Γκιμούση. Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Τηλυκράτη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σαιζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».