Η Μαντώ Ψυχογιού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Στο κακό ξεκίνημα, στα λάθη που έγιναν, στα φάουλ που φορτώθηκαν γρήγορα-γρήγορα οι ψηλές της Νίκης, ήταν τα σημεία που στάθηκε η Μαντώ Ψυχογιού μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα μια “καλή σφαλιάρα”, ενώ θέλει τη συμπαράσταση του κόσμου και στην συνέχεια της σεζόν.

Δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Μπήκαμε μουδιασμένα, κάναμε γρήγορα κάποια λάθη που μας στοίχησαν, όπως ήταν τα φάουλ των δύο ψηλών μας. Βγήκαμε τελείως εκτός ρυθμού, σχεδόν τίποτα δεν μας βγήκε από όσα δουλέψαμε με τους προπονητές τη βδομάδα που μας πέρασε. Πιστεύω πως είναι ένα καλό μάθημα, και μια καλή σφαλιάρα θα έλεγα, για το πού βρισκόμαστε και για το τι θα πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Πιστεύω ότι σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί ίσως να φοβηθήκαμε τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο τον σεβαστήκαμε αλλά πιστεύω τον φοβηθήκαμε.

Ερ.: Πιστεύεις ότι στη Τρίτη περίοδο εκεί που τα δύο τρίποντα, το δικό σου και της Χαιριστανίδου και το ανάποδο σφύριγμα των διαιτητών θα άλλαζε κάτι; Ήμασταν 20 πόντους πίσω, σίγουρα αυτό το come back που πήγε να γίνει ξεκίνησε από κάποια σουτ και ίσως αν οι διαιτητές δεν σφύριζαν τη τεχνική ποινή ή το καλάθι και φάουλ να ήταν αλλιώς. Τέλος πάντων κάποια λάθη των διαιτητών αλλά κυρίως τα δικά μας λάθη μας έφεραν σ’ αυτό το κακό αποτέλεσμα για την ομάδα. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και να του ζητήσουμε ένα συγνώμη για αυτή την εικόνα που δείξαμε.

Ερ.: Είχες πει στο παρελθόν ότι το όνειρό σου είναι να παίξεις στον Παναθηναϊκό.
Το όνειρό μου είναι η Νίκη Λευκάδας, η ομάδα μου είναι η Νίκη Λευκάδας. Εγώ σήμερα ένιωσα με τους φιλάθλους μας πάρα πολύ καλά και μακάρι να γίνεται σε κάθε ματς αυτό, άσχετα αν παίζεις με τον Παναθηναϊκό την Τερψιθέα ή τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της Λευκάδας έχει έρθει και κοντά στην ομάδα μας και ελπίζω να παραμείνει δίπλα μας γιατί τον χρειαζόμαστε. Και μη ξεχνάμε ότι η ομάδα δεν έχει πετύχει το στόχο της ακόμα. Πρώτα είναι η παραμονή και μετά το κάτι παραπάνω.