Η απάντηση του Φώντα Γήτα στα δημοσιεύματα!

Ο Φώντας Γήτας με αποκλειστικές του δηλώσεις στο sportime24.gr μίλησε για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τον κυριακάτικο αγώνα του Εθνικού Φιλιππιάδας με τον Πιερικό και για την αποβολή του στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά:

Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδος μου με αντίπαλο τον Πιερικό όπου στο 94ο λεπτό δεν δόθηκε από τον διαιτητή πέναλτι σε καθαρή ανατροπή μου (υπάρχει το συγκεκριμένο βίντεο) αλλά δόθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο, με τη συγκεκριμένη κάρτα συμπλήρωσα 10 κάρτες άρα για όσους γνωρίζουν από “ποδόσφαιρο” δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω στην τελευταία αγωνιστική της ομάδος μου στην Αγιά όπου και αγωνιζόμαστε και θα χρωστούσα και άλλη μια για την επόμενη αγωνιστική σεζόν εφόσον αγωνιστώ κάπου!

Άρα το ότι πήρα δεύτερη κίτρινη (δηλαδή κόκκινη)στην ίδια φάση για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή για μια καθαρή φάση όπου θα μπορούσε η ομάδα μου να είχε ισοφαρίσει αν δινόταν το πέναλτι νομίζω πόσος μετράει!

Ποτέ δεν δέχτηκα ειδοποίηση από την διοίκηση του Εθνικού  να μην πάω προπόνηση, ότι η χρόνια τελείωσε πριν τη λήξη της σεζόν και ότι η συμπεριφορά μου ήταν αντιεπαγγελματική στο συγκεκριμένο αγώνα όπως κάποια σάιτ αναφέρουν σήμερα.

Αυτά είναι κακοπροαίρετες σκέψεις “κάποιων”  που δημιουργώντας ιστορίες φαντασίας αμαυρώνουν κόπους και θυσίες που έχω κάνει για το ποδόσφαιρο μέχρι τώρα!

Αυτά για καλύτερη ενημέρωση του κόσμου έτσι όπως ακριβώς συνέβησαν και όχι όπως το θέλουν κάποιοι να το παρουσιάσουν!!