«Η Νίκη είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου»

Ανακοίνωση ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στη Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Σ’ αυτήν αναφέρεται πως η ομάδα είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου, στοχεύοντας στην έβδομη σερί νίκη.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της, στην τεχνική ηγεσία αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο πρόσφατος ραδιοφωνικός “πόλεμος” ήταν ένα γεγονός που στενοχώρησε όλους μας, αλλά… προχωράμε! Η Νίκη είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου και οφείλει να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει, για να τα καταφέρει. Η διοίκηση ποδοσφαίρου προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, παρά τις όποιες δυσκολίες ή ακόμα και “τρικλοποδιές” αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει!

Η “μάχη” θα δοθεί και στη Λευκάδα, εκεί που πρέπει να πάρουμε την έβδομη σερί νίκη… Παρά τις όποιες κατηγορίες και τη μεγάλη αμφισβήτηση, η αποστολή μας θα πάει στην όμορφη Λευκάδα με τις καλύτερες προοπτικές.

Η ομάδα μας θα καταλύσει στο “HOTEL LEFKAS”, θα έχει όλες τις ανέσεις που προβλέπονται πριν από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, η οποία και πρέπει να κερδηθεί. Η συνέχεια θα δοθεί με απαντήσεις μετά το παιχνίδι…”