Ημερίδα με θέμα: ΄΄Η οργάνωση της δουλειάς του προπονητή με στόχο την επιτυχία΄΄

Ημερίδα με θέμα:  ΄΄Η οργάνωση της δουλειάς του προπονητή με στόχο την επιτυχία΄΄ διοργανώθηκε με κεντρικό ομιλητή τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιάννη Πετράκη.

Ο προπονητής του ΑΟ Παλαίρου κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης με αφορμή την ημερίδα μας απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή.

Αναλυτικά:

ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα “Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ “Κεντρικός ομιλητής ο προπονητής ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ .

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Πετράκη για την μεγάλη του βοήθεια μέσα απο ημερίδες και σεμινάρια να δίνει σε μας κατευθύνσεις και τρόπους σκέψεις βοηθώντας μας στην προπονητική μας εξέλιξη. Είναι πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος που τον διακρίνει το ήθος και η απλότητα και ένας εξαιρετικός δάσκαλος-προπονητής
τον ευχαριστώ πολύ!!!!!!
Για να μπορεί ο προπονητής να επιτελεί με επιτυχία το έργο του σε μία ποδοσφαιρική ομάδα,πρέπει να διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα,ειδικές γνώσεις και εμπειρία,γνώσεις ψυχολογίας και παιδαγωγικής και,επιπλέον να εκπροσωπεί σωστά την ομάδα του στα μέσα ενημέρωσης για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.
Βέβαια,οι ειδικές γνώσεις και οι εμπειρίες του προπονητή πρέπει να εμπλουτίζονται συνεχώς και να διατηρούν σε επίκαιρο επίπεδο,μέσα από τη σύγχρονη βιβλιογραφία και την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων.