Γιάννης Ιωαννίδης: «Δίψα του κόσμου της Κοζάνης για το World League»!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του World League στην Κοζάνη (17-19/6) έχει ξεκινήσει και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης (στο κέντρο της φωτό) μεταφέρει το κλίμα για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός που ετοιμάζεται να υποδεχτεί η πόλη.

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από τον κόσμο και ιδίως από τους φιλάθλους και όσους αγαπούν την Εθνική Ομάδα των Ανδρών της χώρας μας. Ο κόσμος εδώ και δέκα μέρες και όσο περνά ο χρόνος και πιο πιεστικά ρωτά για τις λεπτομέρειες του τουρνουά, ρωτά από πού μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και γενικά όπου κι αν πηγαίνω βλέπω ότι υπάρχει δίψα του κοινού για το μεγάλο αυτό παγκόσμιου ενδιαφέροντος γεγονός. Γενικά είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε αυτό τον θεσμό.

Η Κοζάνη είναι μια πόλη που αγαπάει τον αθλητισμό και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω την Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης που βοήθησε τα μέγιστα στο να γίνουν όσα χρειαζόταν για να είναι έτοιμα όλα για τους αγώνες. Εύχομαι να διεξαχθούν ωραία παιχνίδια στο τριήμερο και να βγει πρώτη η Ελλάδα με τη βοήθεια του κόσμου που περιμένω να γεμίσει το όμορφο κλειστό της Λευκόβρυσης», τόνισε ο κ Ιωαννίδης.

Παράλληλα, ως υπεύθυνος να επιβλέπει την πορεία των έργων του κλειστού της Λευκόβρυσης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης ανέφερε: : «Όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου τα πάντα να είναι στην εντέλεια για το μεγάλο γεγονός της πόλης και της περιοχής Δυτικής Μακεδονίας. Το γήπεδο που μέχρι και το Πάσχα φιλοξενούσε πρόσφυγες έχει μεταμορφωθεί από τα συνεργεία που μπήκαν και εργάστηκαν για να φέρουν τις εγκαταστάσεις σε ιδανικό επίπεδο. Φτιάχτηκαν τα αποδυτήρια, τα γραφεία των Διαιτητών και των προπονητών, το προπονητήριο, το ιατρείο, η αίθουσα τύπου, οι κοινόχρηστοι χώροι και γενικά όλα θα είναι άψογα όταν θα ξεκινήσουν επίσημα οι αγώνες»

Τέλος, ο κ. Ιωαννίδης αναφερόμενος και στα οφέλη του Δήμου που θα φιλοξενήσει την κορυφαία αυτή συνάθροιση, σχολίασε: «Σαν Δήμος Κοζάνης θέλω να πω ότι είμαστε αρωγοί σε τέτοιες διοργανώσεις. Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας το WORLD LEAGUE και πιστεύω θα είναι ένα όμορφο τριήμερο για τον αθλητισμό και την πόλη μας, αν και όπως είναι γνωστό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συνήθως ο κόσμος φεύγει από τις πόλεις. Με πρωτεργάτη τον Δήμαρχό μας, Λ.Ιωαννίδη ο Δήμος Κοζάνης στηρίζει όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς πιστεύουμε ότι μέσα από τον αθλητισμό διαφημίζεται και προβάλλεται ο τόπος μας. Επίσης πολύς κόσμος θα έρθει στην πόλη μας από γύρω νομούς και από τη Θεσσαλονίκη και αυτό θα δώσει άλλο χρώμα στην Κοζάνη και θα τονώσει και το ενδιαφέρον των κατοίκων. Επίσης προσθέτω ότι αυτή η διοργάνωση με τόσο πολλές απαιτήσεις είναι για μας ένα στοίχημα και οδηγός και για τη διοργάνωση και άλλων παρόμοιων αθλητικών γεγονότων».

πηγή: volleyball.gr