Απέσπασε ισοπαλία η 7η Περιφέρεια στο Βόλο

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της 8ης περιφέρειας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό μετά από πάσα του Σιώμου, ο Κορέλας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Η ομάδα της 8ης περιφέρειας στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, αλλά οι Νέοι στάθηκαν άτυχοι στην ολοκλήρωση των φάσεων και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με αυτό το τέρμα.

Στην  επανάληψη και ενώ όλοι περίμεναν ότι οι παίκτες του Γιώργου Γάτου θα κλείδωναν τη νίκη, δυστυχώς δεν είχαν καθαρό μυαλό, έκαναν αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να δεχτούν την ισοφάριση. Στο 65ο λεπτό ο Παππάς με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γάτος): Κωνσταντίνου, Γ. Κυρίτσης, Γιάτσος (46’ Κακάμης), Δημουλάς, Αποστολίδης, Θ. Κυρίτσης, Ζιάκας, Τσιανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής (68’ Μπακογιάννης), Κορέλας (82’ Μπαντζέλας).

7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Καλόγηρος): Μπούκας, Βασιλόπουλος, Παππάς, Μάρκος, Καλαμποκάς, Βασίλας (46’ Κυριακίδης), Βασιλείου, Μαργώνης (80’ Τσούτσης), Ροφίνας, Κτενάς (46’ Γαβρίδης), Φουρλατάρας.