Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ισόπαλοι ΑΕ Πρέβεζας και ΑΟ Καρυάς

0

Λευκή ισοπαλία στο “Αθανασία Τσουμελέκα”, ανάμεσα στην Ένωση και την Καρυά, σε μια αναμέτρηση που το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, μιας και οι ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας, με τον ΑΟ Καρυάς να δίνει χώρους περιμένοντας τον αντίπαλο, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά την Ένωση.

Η Ένωση προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά, και είχε μια καλή στιγμή στο 9ο λεπτό, όταν ο Ζέρης δοκίμασε ένα σουτ εντός περιοχής και λίγο πλάγια, όμως ο Φατούρος έπεσε στην πορεία της μπάλας και έδιωξε σε κόρνερ.

Από την απέναντι πλευρά, ο ΑΟ Καρυάς είχε κι αυτός μια σημαντική ευκαιρία στο 65′ όταν ο Σταύρου έπειτα από μπαλιά του Σκέμπι βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και φάτσα με τον Λιόντο. Ο Σταύρου προσπάθησε να τον πλασάρει από πάνω, όμως ο τερματοφύλακας της Ένωσης έκανε την απόκρουση στοιχίζοντας το τρίποντο στον αντίπαλο και δίνοντας το 1 βαθμό της ισοπαλίας στη δική του.

Διαιτητής: Σπυράκος   Βοηθοί: Σφονδύλη – Λαζάρου

ΑΕ Πρέβεζας (Κ. Αμάραντος)
Λιόντος, Νικάκης(67′ Λεόπουλος), Σκαμνέλος, Δαρδαμάνης, Ντεντι(72′ Γκούρας), Ζήσης, Νταλάρδας, Ζιώγκας, Πανταζής, Κουτρούμπας, Ζέρης

ΑΟ Καρυάς (Α. Βλασσόπουλος)
Φατούρος, Ρεκατσίνας, Γούλας, Παππάς(82′ Ρομποτής), Ναζεράι, Χαλκιόπουλος, Νταλιάρδας(55′ Βακουφτσής), Γιαπλές(68′ Βλάχος), Μπουρσινός, Σταύρου, Σκέμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ