Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ITF Preveza Cup Juniors 2017 στην Πρέβεζα

Αυτή η διοργάνωση στο τένις που αφενός διαφημίζει την Πρέβεζα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αφετέρου φέρνει κόσμο, από όλο..τον κόσμο και τονώνει σε αφάνταστο βαθμό, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την τοπική οικονομία, είναι ασφαλώς αξιομνημόνευτη. ο λόγος φυσικά για το ITF Preveza Cup Juniors και φέτος, είχαμε την διοργάνωση του καλοκαιριού του 2017, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Πρέβεζα το Διεθνές Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Τένις Αγόρια-Κορίτσια. Στον Τελικό Κοριτσιών, Νικήτρια ανεδείχθη η Ελληνίδα Αντωνάκη με αντίπαλο την Βουλγάρα Youseva. Την απονομή έκανε ο ”Μάγος” του Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος.

Στον Τελικό Αγοριών Νικητής ανεδείχθη ο Σκοριλας Αλεξ. (Γιάννενα)- όπου πριν απέκλεισε τον Gerasimoski (MKD), τον Arnaldi (ITA), τον Vardaki (GR), τον Jovic(SRB)- με αντίπαλο τον Τσιτσιπα Πέτρο- που ειχε αποκλείσει τους Frank (AUT), Marino (ITA), Ferrari (ITA) και Τaramonli (GR).

 

 

 

 

 

 

O Διευθυντής Αγώνων και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Εθν. Επιτροπής ΕΦΟΑ τίμησε τον ”Στρατηγό” του Ελληνικού και Διεθνούς Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του στον Αθλητισμό και Πολιτισμό της Ελλάδος. Το αδιαπέραστο στις κερκίδες από τους φίλους του Τένις! Με ευμενή τρόπο σχολίασε ο Μίμης Δομάζος και τα γήπεδα του Τένις και τη διοργάνωση, παρότι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ενώ ο Δημήτρης Παππάς, προλογίζοντάς τον, αναφέρθηκε στη διαχρονική αξία του αθλητή Μίμη Δομάζου και την ιστορία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

 

 

 

 

Στο ITF Preveza Cup Juniors 2017, στην Πρέβεζα βρέθηκε υπέροχος κόσμος, αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον Δημήτρη Παππά ειδικά και στους διοργανωτές συνολικότερα! Αυτή η διοργάνωση, αυτός ο θεσμός είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο γεγονός για την περιοχή μας!
πηγή: tomistinenimerosi.gr